Jaarlijks worden er nieuwe specials van uw Keurslager onderscheiden met het predikaat 'Met Goud Bekroond'.

Deze producten moeten voldoen aan strenge hygiëne en smaakeisen en worden getest door een groep van onafhankelijke keurmeesters.

Hieronder staan onze prijswinnaars:

Filet Americain

Spareribs

Rookworst

Gouden rookworst

OSS | Gérard Peters, keurslager aan de Sterrebos 3 in Oss is er net als alle eerdere jaren in geslaagd de Gouden Rookworst binnen te halen. Nee, het gaat niet om een gouden beeldje of een echte rookworst van goud, maar een certificaat voor de perfecte rookworst van de Osse keurslager. De rookworst werd tijdens de nationale productkeuring, georganiseerd door de Vereniging van Keurslagers, gekeurd door een onafhankelijk team van deskundigen. Er werd onder andere gelet op de smaak, samenstelling, geur en kleur van de worst. Peters: “Een mooie waardering, want we zijn altijd bezig om de producten te blijven verbeteren.”

Peters is al ruim 25 jaar gevestigd in Winkelcentrum De Ruwert. Hij startte op zijn verjaardag en zag de daaropvolgende jaren dat zijn bedrijf bleef groeien.   Mensen kiezen heel bewust voor goede voeding. Velen zijn heel erg kwaliteitsbewust en daar moeten wij het van hebben.” Onder andere zijn rookworsten zijn perfect, zo bleek uit de nationale productkeuring. “We werken er altijd aan om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Zo is onze rookworst iets veranderd qua samenstelling vergeleken met vorig jaar. Het zoutverbruik is flink verminderd, net als het vet en ook zijn de rookworsten glutenvrij. Maar de smaak blijft wel hetzelfde.”

Hoogste punt
De hoge kwaliteit geldt ook voor de andere producten binnen de winkel. Zo beoordeelde de Stichting Verskwaliteit Nederland, in opdracht van de Vereniging van Keurslagers, onder andere het rundergehakt en de kipfilet met een 10. “Ik heb vroeger ook onder andere de opleiding tot keurmeester gevolgd en ik weet waar op gelet wordt. Bij ons is het vanzelfsprekend dat we altijd zorgen dat het vlees perfect is. Van hygiëne, codering tot smaak, we gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. Het is ook een uitdaging om te blijven verbeteren.”  

Gérard Peters, Keurslager

W.C. De Ruwert - Sterrebos 3
5344AL OSS
0412622691
0412656317
190703-Grard-Peters-Keurslager

Openingstijden

maandag 11:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten